Super Bowl 2017

 NFL fans

Super Bowl är ett av världens största idrottsevent! Alla vill vara på plats, kändisar, politiker, gamla spelare och såklart alla ”vanliga dödliga” också. Dock är det extremt svårt att få tag på biljetter. När Nickes.Com sa att de hade biljetter blev jag så klart eld och lågor. SUPER BOWL liksom, det är en dröm jag haft länge att kunna se live! Så varför inte passa på nu?

Houston är en av USAs största städer och ligger i södra Texas. Hit kan du åka vare sig du gillar amerikansk fotboll, basket, baseboll eller you name it! Det mesta finns här. Varför inte passa på att uppleva lite av den gamla western? I Houston kan du lika gärna möta en kostymnisse som en cowboy på gatan. Här kan du även uppleva rymdäventyr på något av museerna i staden. Vem har inte hört ”Houston, we have a problem” i någon klassisk rymdrulle?

Arenan heter NRG Stadium och tar in nästan 72 000 personer Du kan följa den här länken: https://seatgeek.com/venues/nrg-stadium/seating-chart. Där kan du se inuti arenan och få en känsla av hur du ser från olika sektioner. Grymt bra verktyg då man kan söka på alla större arenor och se hur bra sittplats man har innan man köper biljetter.

Under själva Super Bowl ska du veta att det inte bara handlar om fotboll, det är lika mycket en show på alla sätt! Det hypas om matchen i flera dagar innan, så mitt tips skulle vara att åka till Houston ett par dagar innan för att uppleva hela atmosfären runt Super Bowl. Halvtidsunderhållningen har blivit något enormt viktigt. Kända artister bönar och ber om att få spela men bara de bästa får äran. Här är ett klipp från förra året: https://www.youtube.com/watch?v=c9cUytejf1k.

Nu till det viktigaste så klart: vilka kommer spela Super Bowl LI 2017? Till att börja med ska jag förklara vilka som ens kan mötas i Super Bowl. Som man ser på bilden så är det alltid vinnaren av AFC som möter vinnaren av NFC.

NFL picture

Från AFC tror jag att Pittsburgh Steelers kommer att gå till final även om jag vill höja ett varningens finger för både Cincinnati Bengals och Kansas City Chiefs!

Från NFC är det svårare tycker jag – här har du så enormt många bra och jämna lag så det är små marginaler som kommer att avgöra! Jag tror dock att det kommer att stå mellan tre lag: Minnesota Vikings, Green Bay Packers och Arizona Cardinals och där väljer jag att satsa på Cardinals. De har åkt ut snöpligt de senaste åren, men kan de få det att klicka så tror jag att de kan ta hem Super Bowl i år. Detta kan självklart revideras flera gånger under året och det är extremt svårt att ens försöka tippa en vinnare redan nu – men varför inte försöka? Skapliga bragging rights jag får om jag har rätt.

Om du är intresserad av amerikansk fotboll måste du försöka att någon gång under din livstid se en Super Bowl live! Är du inte det så ta chansen att följa med ändå för det är inte många arrangemang som slår högre än Super Bowl!!

Skrivet av Johan Niklasson
Ägare av Unikaevents

logo