Spelschema och biljetter inför NFL-säsongen 2016-2017

Spelschemat inför NFL-säsongen 2016-2017 är släppt och vi på NFLresor.se jobbar hårt inför den kommande säsongen. Vi erbjuder biljetter och kompletta resepaket till samtliga lag och matcher.

Säsongens första match spelas torsdag den 8 september när de regerande mästarna Denver Broncos tar emot Carolina Panthers. En repris på Super Bowl 50 med andra ord. En riktig höjdare!

Den första omgången kompletteras sedan med 13 matcher under söndagen den 11 september och två matcher måndag den 12:e. Här nedanför ser ni den första omgångens matcher:

Torsdag 8 september:
Broncos – Panthers

Söndag 11 september:
Falcons – Buccaneers
Titans – Vikings
Eagles – Browns
Jets – Bengals
Saints – Raiders
Chiefs – Chargers
Ravens – Bills
Texans – Bears
Jaguars – Packers
Seahawks – Dolphins
Cowboys – Giants
Colts – Lions
Cardinals – Patriots

Måndag 12:e september:
Redskins – Steelers
49ers – Rams

Boka dina biljetter eller se resten av spelschemat

Klicka här för att lämna en intresseanmälan, boka eller bara kolla igenom hela säsongens spelschema för NFL 2016-17.

Patriots, Seahawks och Panthers är favoriterna

De stora favoriterna inför NFL-säsongen 2016-17 är inte de regerande mästarna Denver Broncos som tappat sin quarterback Payton Manning som slutat spela. Istället är det New England Patriots, Seattle Seahawks samt förra säsongens finalister Carolina Panthers som pekas ut som de tre stora favoriterna av experterna.

New York som är det populäraste resemålet för våra resenärer och de två lagen som delar på arena där, Giants och Jets väntas båda bli mittenlag kommande säsong.